Sötét

G.w.M - Ma sem bírok aludni (ft. Ginoka, Young G) (Official Audio) 

Feliratkozás
Megtekintés 418 E
99% 4 146 33

NUMBER ONE ALBUM
TRACK 5
► Csatlakozz hozzám Facebook - on is:
► G.w.M:
GWMMUSIC
► Csatlakozz hozzám Instagram - on is:
G.w.M: gwmmusic
-GWMMUSIC 2020-
Felvétel / MIX / MASTER : GWMMUSIC
#GWMMUSICPRODUCTION

Zene

Közzététel:

 

2020.okt.12.

Megosztás:

Megosztás:

Letöltés:

Betöltés.....

Hozzáadás:

Kedvencek
Megnézendő videók
Megjegyzés 31   
Ice
Ice 2 hónapja
Ma sem birok aludni, megint reggelig fent vagyok. Megint ugyanazt teszem a pénzemet megszámolom. Megint piáznék egyet, úgy érzem kell kell kell, ilyen lettem basszameg, egy rendetlen (2x) Ginoka Ma se alszok úgy erzem végem, és csak számolom most is a pénzem, körülöttünk túl sok a vérszem, mindig elveszem ami a részem. Bárhova érkezünk, várnak kiéhezve. Szinpadról dobok csókot elélveznek. Mindig ez van a gádzsik szétszednek. Ha megérkezünk eláll a lélegzet. (Nem is értem meg), pár buzi mire flexel, miközben a csajod mással szexel, fel a fejjel, mert ameddig te virítod a kamu eret, addig megmutatom, hogy megy (yeah) Irigyeknek szóljon a nóta, sláger gyár, most robban a bomba. Magas a szint ezt mindenki tudja, ha meglátnak, egyből meg be vannak zsongva. Reff. Ma sem birok aludni, megint reggelig fent vagyok. Megint ugyanazt teszem a pénzemet megszámolom. Megint piáznék egyet, úgy érzem kell kell kell, ilyen lettem basszameg, egy rendetlen (2x) Young G Na ne legyél már bamba. Elmész te a faszomba. Meggyullad egy nagy dzsanga. Minden tinilány az én farkamat nagyon akarja. (Eyy) Mert te tudod, hogy így szeretem. Az életemet szétveretem. Minden lánynak ma szétkerelem. (Hey) Kell neked negatív teszt. Ebben nincs mese te segítesz. Jobb, ha most rögtön melegítesz. Addig, még be nem merevítesz. (Gyere mondd velem, hogy heyy) Mondtam,hogy más lesz. G.w.M rá tesz. Itt van egy pálesz. Sokadik már ez. Szabadul a gádzsi, hogyha feláll ez a káresz. (Béci gyere má' menjünk, Béciii) Reff. Ma sem birok aludni, megint reggelig fent vagyok. Megint ugyan azt teszem a pénzemet megszámolom. Megint piáznék egyet, úgy érzem kell kell kell, ilyen lettem basszameg, egy rendetlen(2x) G.w.M Két nő, Gucci, dzsanelom kamu ezeken a pulcsi. Divat, rajság, kivagyok és mit akarok mindig tudják. Egye fene diligyerek, megengedem a kezedet tedd rá, a kurvámra tömjed a kasszát. Megmondtam, hogy bele-bele nem megyek, mert nem szeretem, amikor meg pániko l egy patkány, tedd rá. Kézpénz, pina ez az élet regulája. Mutatja az orrát, pedig kamu a bulája. Szilinkon száj, szilikon mell, szilikon rázz, szilikon test (yah) Ne rakjad az agyad baba, nem ér az a takaró addig, örüljé' , hogy szóba álltam veled és nem engedtelek bele diliségekbe. Kurelunk, aztán meg káncsi, haza taxi. (Eridjé') Reff. Ma sem birok aludni, megint reggelig fent vagyok. Megint ugyan azt teszem a pénzemet megszámolom. Megint piáznék egyet, úgy érzem kell kell kell, ilyen lettem basszameg, egy rendetlen(2x)
Robika Orgovan
Robika Orgovan 2 hónapja
Ember egyre jobb és jobb ahh imádom🤯🤯❤️
MOCSEL KINGA
MOCSEL KINGA 3 hónapja
Joletttt 💚💚
Szisza Rostás
Szisza Rostás 4 hónapja
Jó zene
Vivien Ròzsa
Vivien Ròzsa 4 hónapja
Legjobb 😁❤️
Speeky Music Production
"Pénz, pénz pina ez az élet regulája" Gusztibá 2004✌🏾
Benjamin Török
Benjamin Török 5 hónapja
Nyomj egy likeot, hogy fent maradjon!✌🏾 Reff. Ma sem birok aludni, megint reggelig fent vagyok. Megint ugyanazt teszem a pénzemet megszámolom. Megint piáznék egyet, úgy érzem kell kell kell, ilyen lettem basszameg, egy rendetlen (2x) Ginoka Ma se alszok úgy erzem végem, és csak számolom most is a pénzem, körülöttünk túl sok a vérszem, mindig elveszem ami a részem. Bárhova érkezünk, várnak kiéhezve. Szinpadról dobok csókot elélveznek. Mindig ez van a gádzsik szétszednek. Ha megérkezünk eláll a lélegzet. (Nem is értem meg), pár buzi mire flexel, miközben a csajod mással szexel, fel a fejjel, mert ameddig te virítod a kamu eret, addig megmutatom, hogy megy (yeah) Irigyeknek szóljon a nóta, sláger gyár, most robban a bomba. Magas a szint ezt mindenki tudja, ha meglátnak, egyből meg be vannak zsongva. Reff. Ma sem birok aludni, megint reggelig fent vagyok. Megint ugyanazt teszem a pénzemet megszámolom. Megint piáznék egyet, úgy érzem kell kell kell, ilyen lettem basszameg, egy rendetlen (2x) Young G Na ne legyél már bamba. Elmész te a faszomba. Meggyullad egy nagy dzsanga. Minden tinilány az én farkamat nagyon akarja. (Eyy) Mert te tudod, hogy így szeretem. Az életemet szétveretem. Minden lánynak ma szétkerelem. (Hey) Kell neked negatív teszt. Ebben nincs mese te segítesz. Jobb, ha most rögtön melegítesz. Addig, még be nem merevítesz. (Gyere mondd velem, hogy heyy) Mondtam,hogy más lesz. G.w.M rá tesz. Itt van egy pálesz. Sokadik már ez. Szabadul a gádzsi, hogyha feláll ez a káresz. (Béci gyere má' menjünk, Béciii) Reff. Ma sem birok aludni, megint reggelig fent vagyok. Megint ugyan azt teszem a pénzemet megszámolom. Megint piáznék egyet, úgy érzem kell kell kell, ilyen lettem basszameg, egy rendetlen(2x) G.w.M Két nő, Gucci, dzsanelom kamu ezeken a pulcsi. Divat, rajság, kivagyok és mit akarok mindig tudják. Egye fene diligyerek, megengedem a kezedet tedd rá, a kurvámra tömjed a kasszát. Megmondtam, hogy bele-bele nem megyek, mert nem szeretem, amikor meg pánikol egy patkány, tedd rá. Kézpénz, pina ez az élet regulája. Mutatja az orrát, pedig kamu a bulája. Szilinkon száj, szilikon mell, szilikon rázz, szilikon test (yah) Ne rakjad az agyad baba, nem ér az a takaró addig, örüljé' , hogy szóba álltam veled és nem engedtelek bele diliségekbe. Kurelunk, aztán meg káncsi, haza taxi. (Eridjé') Reff. Ma sem birok aludni, megint reggelig fent vagyok. Megint ugyan azt teszem a pénzemet megszámolom. Megint piáznék egyet, úgy érzem kell kell kell, ilyen lettem basszameg, egy rendetlen(2x)
Benjamin Török
Benjamin Török 4 hónapja
@Renátó Sándor koszonom h szoltal javitom is!😊
Renátó Sándor
Renátó Sándor 4 hónapja
ELSŐ HIBA :D Irigyeknek szóljon a nóta, SLÁGER GYÁR , most robban a bomba. Magas a szint ezt mindenki tudja, ha meglátnak, egyből meg be vannak zsongva. MÁSODIK :D Két nő, Gucci, DZSANELOM kamu ezeken a pulcsi. Divat, rajság, kivagyok és mit akarok mindig tudják
Szabó Tamás
Szabó Tamás 5 hónapja
Kocsiba ugy szol hogy leszakitja a fejeket az utcan. 😎🤞🏽
Daniel Olah
Daniel Olah 6 hónapja
G.W.M.💪👌📀👑
Papp Csabaa
Papp Csabaa 6 hónapja
Young G 💯👑👑🎛 G.W.M 👑👑
Patrik Vidák
Patrik Vidák 6 hónapja
Ginoka viszi, hatalmas😮❤️🥵
Alex Putnoki
Alex Putnoki 6 hónapja
Ez a zene szakit G W M stabill mint mindig 💪👊❤
Dézi Kacsa
Dézi Kacsa 6 hónapja
Megyek🤣🤣
Meti Konkoly
Meti Konkoly 6 hónapja
Aszt hiszem meg lessz a mai zenehalgatásom:D
Luna Luna hercegnő
M de jó vagy istenem
Marosi Vivien
Marosi Vivien 7 hónapja
Gwm az a hang imádom 😍😍😍😍🙏🤗
Diego diego
Diego diego 7 hónapja
Valaki dalszöveg pls 🙄🙄
mátyás sztojka
mátyás sztojka 7 hónapja
fy
Sanyika Balogh
Sanyika Balogh 2 hónapja
hátt ez nm tik tok xd
Jenny 17
Jenny 17 6 hónapja
Ahhhhh meg ilyent 🤣🤣🤣asza foryou
01 sziv.szakad
01 sziv.szakad 6 hónapja
@Miki GamePlay 🤣
Miki GamePlay
Miki GamePlay 6 hónapja
Ez nem tiktok te szerencsementes
Béci Kiss
Béci Kiss 7 hónapja
🥇
Zsolt Galla
Zsolt Galla 7 hónapja
odabasz
Csabi L.
Csabi L. 7 hónapja
Szerintem eddig ez a legjobb zened🔝
Attila Ágoston
Attila Ágoston 7 hónapja
Aztaa ez kurva jó lett 😍😍💖 Nagyon jó vagy #Gwm!!! #így tovább!!!! 😍😍💖👌👏🙊🙏
Adrián Ambrus
Adrián Ambrus 7 hónapja
Nem vagyok nagy Gwm meg Ginoka fan de ezt ugy odatettetek uristen🔥🔥
Ice
Ice 4 hónapja
Young G hol marad? xd
Márk Tóth
Márk Tóth 7 hónapja
Dalszöveget ide kommentbe pls🥺♥️
Rómeó Rácz
Rómeó Rácz 7 hónapja
Erre a számra is kötelező egy klip ❤🔥👍💪😎yeah ütős
Vanessza Nagy
Vanessza Nagy 7 hónapja
Legjobb lett 😇🥰🥰🥰🥰🥰
VIKTOR
VIKTOR 7 hónapja
Nagyon jó ❤️
Gábor Szabados
Gábor Szabados 7 hónapja
Nagyon király lett így tovább
Natália Balázs Mária
Nagy jó lett királyok vagytok csak így tovább 💪💪💪👍👍🤘💯💫😍😍😍😍😘😎😘😍 🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑
Dorina Pusztai
Dorina Pusztai 7 hónapja
Masembirok aludni halgatom a zenèt☝🏻⛈️🖤
Magyar Zenék
Magyar Zenék 7 hónapja
G.W.M G.W.M G.W.M G.W.M G.W.M G.WM. Like ha szerinted is G.W.M a legjobb az egész világon🔥🔥
Vivien Nagy
Vivien Nagy 6 hónapja
@Krisztian Horvath a legjobb mikee🥺
Krisztian Horvath
Krisztian Horvath 6 hónapja
Nagyon eros a GwM de azert tulzas hogy a vilag legjobbja 😅
Következő
G.w.M - NUMBER ONE ALBUM
15:56
Megtekintés 550 E
Missh. Gwm kiadatlan
03:23
Megtekintés 1 E